Klara @ 08:29 на Ослич со лук и вино во рерна (18)Мене ослич ми е дволен само со сол пржен(похован) или на скара-сеедно. Ни лук, ни вино не мора-доволен ми е ;) И повеќе...
pavloska @ 08:29 на Виенска шницла (12)Probaj Klaric, mene teleskoto mi e poubavo od site drugi mesa :)
Klara @ 08:24 на Виенска шницла (12)Поховано телешко до сега не ми текнало да јадам :) Сигурна сум дека е одлично!
pavloska @ 08:06 на Виенска шницла (12)Heheee... fala vi :) i jas si go sakam ova jadenje, ednostavno, lesno a mnogu vkusno :)
pavloska @ 08:03 на Полнета келераба (34)Vo salata, vo zima mi e neizbezna, a ednas ja imam samo pohovano i mi se bendisa :) ama ovoj recept mi e super, mnogu primamlivo izgleda :)
LiliN @ 08:01 на Турски погачици (12)Ponekogas e cudo kako mi promaknuva nesto :)))
LiliN @ 08:00 на Полнета келераба (34)Ti treba po pazarite da pocnis, zaedno so morkovot, celerot, alabasot, tamu se prodava... Jas vo rendana salata stavam, nema nekakov konkreten vkus, ama gotveno ne sum videla, priznavam :))
Klara @ 07:55 на Полнета келераба (34)Е јас пак, прв пат гледам вакво растение или плод, да го наречам :))) По името во насловот мислев дека е некое повеќе...
Anica @ 07:42 на Видео рецепт: Божиќна шунка (8)Da, zasto obicno potoa e guzva, se servira, se brza da se sedne da se izede, pa nemam vreme za fotografiranje :)
Коментари