Daniela Dzogova @ 10:48 на Арапски колач (17)se mislam tuka ostaviv komentar ama go nema
za ravanija sekogas sme za:):):)
Daniela Dzogova @ 10:46 на Полнета келераба (34)Od rano utro nekako so dolgi komentari i kaj tebe i kaj Jule nekako denov dolg ke bide:):):)
Daniela Dzogova @ 10:46 на Полнета келераба (34)Navistina interesno izvedeno I jas samo vo salata imam probano ama nemase nikakov poseben vkus a ovde ima tolku bogato polnenje sto navistina izgleda prekrasno a mora da e i vkusno:)
Daniela Dzogova @ 10:42 на Виенска шницла (12)i kaj mene teleskoto pohuvano najvise pominuva i kako sto naglasi Jule barajte ubavo parce meso zatoa sto mnogu zavisi od kvalitetot.Iako cesto pohuvam ednas mi se sluci toa da bide tolku zilavo повеќе...
Daniela Dzogova @ 10:36 на Нутела кифли со кокос (18)ubavi kiflicki nesto http://moirecepti.mk/post/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%98%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/ pravam i jas i повеќе...
Daniela Dzogova @ 10:32 на Ролнички со Нутела (8)ubavi kolacinja -kako site se nafrlivte na nutela kojznae sto ke ostane po raftovite pozz:)
pavloska @ 09:18 на Полнета келераба (34)Klara, trupka po prilepski, alabash po bitolski :) isto e :)
[img]http://moirecepti.mk/content/uploads/2013/02/gago-ovo-je-alabash-f3628a690ceb1a7aace80c2f62a32bb2_view_l.jpg[/img]
swcu6kaaubavka @ 09:02 на Фондан за украсување торти (16)i sakam da prasam kolku margarin i kolku prav seker bi trebalo.. i od kaj da ja kupam bojata vo tecna sostojba... blagodaram mnogu
swcu6kaaubavka @ 08:51 на Фондан за украсување торти (16)zdravo sakam da probam da ja pravam tvojata torta koja imena e TORTA PEPERUTKA no imas spomnato za fondanot deka koga se stava pandispanot treba da bide но тортата треба да биде повеќе...
Klara @ 08:38 на Полнета келераба (34):)))) На еден блог пред неколку години едно прилепчанче ни постави некој рецепт со Трупка. Едвај научив како повеќе...
Klara @ 08:32 на Виенска шницла (12)Искрено Јуле, телешко многу ретко јадиме. Еднаш ми донесоа половинка теле и најчесто им го спремав нешто повеќе...
Klara @ 08:29 на Ослич со лук и вино во рерна (18)Мене ослич ми е дволен само со сол пржен(похован) или на скара-сеедно. Ни лук, ни вино не мора-доволен ми е ;) И повеќе...
pavloska @ 08:29 на Виенска шницла (12)Probaj Klaric, mene teleskoto mi e poubavo od site drugi mesa :)
Klara @ 08:24 на Виенска шницла (12)Поховано телешко до сега не ми текнало да јадам :) Сигурна сум дека е одлично!
Коментари