liljanailieva @ 18:38 на Аранчини (49)Е Љубичке, добро сте поминале...само толку изедовте??? :) Ке запаметам ова за грејпфуртот, со лимони исто така се повеќе...
LjubicaPK @ 16:10 на Аранчини (49)[img]http://moirecepti.mk/content/uploads/2013/02/%d0%90%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b8-022.jpg[/img]
Се прејадов како за старт :))
Ги правев според повеќе...
LiliN @ 13:09 на Зелена боранија во експрес лонец (13)Po nebroen pat, tavata pretecena!!!!!!!!!!
Sekoj pat, po default, koga ne stavam hartija odozdola i koga rernata i kujnata se "sparkling clean" Ke se ubijam!!!!!!
pavloska @ 12:55 на Полнета келераба (34)obarena, isecena na krugovi, vo vodicka so zacini i malku maslinovo, potoa se pohova standardno :)
LjubicaPK @ 12:52 на Полнета келераба (34)Дани и тука нема посебен вкус,она пак си е таква неутрална,само што со додатоците изгледа многу богато и ја повеќе...
pavloska @ 12:51 на Лепче со крцкава коричка (20)ubavina :))) so da ti recam, gledajki ja slikava mi e krivo sto od sabajle ne go zamesiv lepceto... a se zafativ so kolacinja :( makanjeto piper i nane me potseti na neknezniot den, na rabota... повеќе...
LjubicaPK @ 12:50 на Полнета келераба (34)Кога ја поховаше ја вареше претходно или директно во тава?
Кога ќе одлежи јадењево уште поубаво станува
LjubicaPK @ 12:48 на Полнета келераба (34)Јас уште не знам дали трупка и келераба е едно те исто,бидејќи еднаш купивме трупки ко божем за во салата но повеќе...
LjubicaPK @ 12:46 на Полнета келераба (34)Лили искрено и јас прв пат гледам иако го правев,самата од себе си се изненадив :)
Коментари