eli4ka @ 13:44 на Канел булер-циметки (17)Koga se topi margarinot i mlekoto toa ,,odmori,, znaci da ostini malku pa otposle se dodavaat jajcata i se zamesuva testoto.
МоиРецепти @ 13:12 на Куглоф - Пролетен цвет (35)Овој рецепт е Рецепт на денот за 20.02.2014 и учествува во изборот за Рецепт на месецот Февруари 2014. Честитки!
teofanija @ 12:29 на Чоколатца во боја (16)Дани чоколатцава се ептен убави! Само да прашам, каков е вкусот на обоените, под претпоставка дека ваквите повеќе...
teofanija @ 12:23 на Канел булер-циметки (17)Многу интересна подготовка, само да прашам прво се замесува тестото, па се остава да се одмори, па потоа му се повеќе...
Коментари