19
мар
2012
Кашкавалки - лесно,брзо, вкусно
Изрендајте го кашкавалот или сирењето, во него додадете брашното измешано со пецивото, во него додадете ги јајцата, размешајте, правете топчиња и испржете ги.
Блиц рецепт, а ќе се право изненадување.
НАПОМЕНА - доколку кашквалот не ви е солен, можете да си додадете сол.
Лиценца: Криејтив Комонс - Наведи извор - Некомерцијално - Сподели под исти услови
Крцкаат ли кога се јадат?
Тоа горе посип ли е, или такви си се пржени?
Со раце се прават топчињата или со лажиче?
Хаха колку прашања... ама овие мора да ги пробам, многу се примамливи.
... само ако не јадам поправен за ова...
btw не да се супер за јаденње, ами пресупер!!!
Но, уште работиме на оваа можност, па се надеваме дека за кратко време ќе може и да ги гледаш од твојот профил рецептите кои си ги ставила во омилени.