vanja-mk

Skopje
Би сакала овде да објавувам исклучиво рецепти кои се мои,без оглед дали ми ги кажала мајка ми,сосетките или некој друг....но, готвењето не ми е јака страна и омилено хоби, па затоа повеќе ќе ме радува, ако овде смееме да објавуваме и рецепти кои не се однесуваат на подготовка на храна.
0
рецепти
vanja-mk нема рецепти.
Последни коментари