Фичо ќе ни ја открие тајната за подготовка на интегрален леб со семки.

Подготовка

Чекор 1: Од сите состојки замесете тесто. Оставете го да нарасне околу половина час.

Чекор 2: Расплескајте го во тавата. Печете го на 200 степени околу 30 минути.

Чекор 3: Сервирајте!

СОВЕТ: Размерот меѓу белото и интегралното брашно зависи од вашите навики на јадење.