dijanatalevski

Битола
Најпрво би било ред да Ве поздравам.... :-) А, сега да кажам и некој збор за мене.... Како и сите готвачи на оваа прекрасна страница, која ги задоволува различните вкусови, како и сите посетители, кои трагаат по некој рецепт, така и јас сум една од сите што воглавном ме исполнува готвењето....Еден вид на хоби ми е...Најчесто, дегустатори се моите најмили, а воедно и најстроги критичари... :-) Подеднакво сакам да подготвувам и солено и благо и тоа по желба на моите синови и на мојот сопруг.Се надевам дека и на Вам, почитувани читатели, кои трагате по некаков рецепт, ќе Ви се допаднат моите рецепти.... Па добрe дојдовте во мојата кујна.... :-)
Рецепти од dijanatalevski
374
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари