21
апр
2012
*Чоко-Локо-коцки*
Прво се прави пандишпанот. Се печи и се лади. Се прелива со топол шербет.
Се прави кремот од 4 пудинга и кога ќе се олади се меша со избиениот маргарин и се додава еурокремот.
Ова се печи во плех 25х28 или во округла тава бр 28. Пандишпанот може да се дуплира и да дојде тестото подебело.
Овој колач стои цело време во плехот.
Пријатно!
Ви препорачуваме во подготовката на овој рецепт да употребите Делимано Ростер
Лиценца: Криејтив Комонс - Наведи извор - Некомерцијално - Сподели под исти услови
заведете го повторно со својата коса?
е ако го направам ова дома, токму тоа ќе го направам. ќе го заеведам повторно :) :) :) :)
еднаш дури и ми рече:
женчо, не се мачи да правиш работи кои не се чоколадни :) :) :) :)