majastoevska

Skopje
.....Оној што радоста ја чува за себе Крилјата на животот ги сече А оној што радоста во лет ја нуди Во вечно утро се буди. .......
Рецепти од majastoevska
67
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари