Лесни, посни и едноставни за правење.

1. Урмите треба да ни бидат без семка.
2. Сите состојки ги ставаме во сечко и ги соединуваме со сечкање.
3. Формираме бомбици.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани