1. Јајцата се матат со шеќерот, слатката павлака и половината од пакетчето нес кафе
2. Бисквитите се редат во тавче четвртасто, претходно топејќи ги во млакото млеко со малку шеќер и нес кафе
3. Се реди ред бисквити, ред фил од слатка павлака
4. Помеѓу редовите се става сечкани ореви и желе-бонбони

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани