Klara @ 14:00 на Поховано месо во обланда (15)значи Кате одприлика знаеш кој вкус го имаат. пробај ги и вака, мислам дека ќе се посочни за јадење, иако кај повеќе...
Klara @ 13:58 на Поховано месо во обланда (15)хаха па тие се малку досадни за виткање, оти требаат ситни да се, па ветреење за да се сечат... ова е многу повеќе...
Klara @ 13:55 на Солени прасиња (35)Фала Нате. Пробај ги, лесни се а и Наталија сигурно задоволно ќе реагира ;)
Klara @ 13:53 на Браунис со тиква (34)Фала Тањушка :) И од колачите и од сликата сум си и јас многу задоволна. Сликата едноставно успеа да го долови повеќе...
Klara @ 13:51 на Пивски леб (24)Дани, не се сомневам воопшто во тоа и сигурна сум дека мајсторски ќе го направиш ;) позз
Klara @ 13:49 на Пивски леб (24)Леле, леле колку личен е на сликата... ама што зборувам јас, па кое јадење кај тебе не е лично на слики? :) Мислев повеќе...
Klara @ 13:44 на Рафаело (25)Ајде Тањушка послужи се :) Ти само уживкај си. Тука ќе се рецептите и после твоето одморање ;)
Klara @ 13:43 на Тригон баклава (14)Миленче, Кате, на иста „бранова“ сме :) Позз
Klara @ 13:42 на Тригон баклава (14)Фала Дианче. Ти уште подалеку си ми за да те повикам на баклава ;) Брзо се прави, земајте кори и правете сега со повеќе...
Klara @ 13:40 на Тригон баклава (14)Ех да си ми поблиску Светле одма те услужувуав... вака шербетлиска ни по пошта не оди :)
Klara @ 13:38 на Тригон баклава (14)Ич не е. Срамота по мое е да не си јадела до сега (а тоа не ми се верува) :) А еден убав сончев ден сигурно ќе повеќе...
Коментари