vojde @ 20:15 на Кисела зелка со сушено месо (7)Da moze i so praz so toa sto moze prazot ili kromidot da se proprzat i potoa da se stavat vo sredinata sve po zelba da konzumentite i mozat da se pravat kombinacii i so dodavanje na drugi zacini sve повеќе...
pavloska @ 19:02 на Изливача (19)interesen recept, primamlivo deluva :) moram da priznam deka prv pat slusam za imeto izlivaca, a i receptot ne znam deka se prigotvuval vo mojot kraj :) a sepak mnogu, mnogu mi se bendisa :)
pavloska @ 18:57 на Стифадо со риба (13)a so e razlikata megju kromid i arpadjik... jas go pravev so kromitcinja, bela luspa... nesto ne se razbiram mnogu :)))))))))
liljanailieva @ 18:35 на Шарена раванија (18)Само повели Војде, како што и таму напишав на ФБ - кога и да помислам на раванија да биде од оние нашите повеќе...
Коментари