Се месат состојките и се остава да нарасне. Се двојат околу 64 малечки топчиња и се развлечуваат со сукало. Се сечат како на сликата и се виткаат како кифла

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани