Сите горе наведени состојки се соединуваат во една вангличка со рака убаво се изработуваат, се сучи кора, се вадат форми со модла, се печат 20 минути на 180 степени.
Суви вкусни грицки, кои може подолг период да стојат.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани