Кај нас утрото започнува со овој вкусен сок.
Предност е што е многу хранлив, а и не бара време за подготовка.
Се лупи цвеклото, лимонот а јаболкото до колку е непрскано не се лупи.
Сето се става во соковник и се цеди.
Послужете со кришка лимон.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани