Се матат јајцата и се додаваат сувите, па водените состојки и се добива маса која се дели на два дела.
Во едниот се става какао 1 голема лажица и тој е кафен дел,  а другиот бел.
Употребете фантазија. Се додава овошје сезонско или по ваш избор.
Се пече 15 мин.на 200 степени

Лиценца: Сите права се задржани