Вкусни, брзи бомбици
Во еден сад се соединуваат пасираното печено јаболко, чоколадото, циметот, медот,оревите.
Количината на ореви ќе зависи од големината на јаболкото.
Затоа стои од 200-250 гр , значи по потреба за да се замеси смесата.
Се формираат бомбици и се валкаат во мелени ореви.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани