Klara @ 23:15 на Хавана торта (9)мене она на цртежот под капата ми личи на пура во панделка :)))
Klara @ 23:13 на Хавана торта (9)ја ѕирнав преѓе уште тортава и прочитав обланди и станав да буричкам низ дома... имав некаде... пола кило повеќе...
keti @ 23:08 на Домашен ванилин шеќер (6)aj ke te molam ako sakas stavi slika od vanilinite stapcinja da vidam kako izgledaat jas vo strumica nikade nemozam da najdam duri koga prasuvav niz marketite me gledaa so siroko otvoreni oci-inace повеќе...
Klara @ 23:05 на Касети (16)фала ви лудо и ели4ка
кети обландата омекнува кога ќе одстои, дури другиот ден. филот е густ многу и веднаш не повеќе...
Klara @ 22:59 на Касети (16)марџи не ме провоцирај:)))) сега веќе замислувам дискети :))) поззззз ***
keti @ 22:57 на Касети (16)epten lesno za pravenje a prekrasno izgleda-samo me interesira oblandata neli omeknuva od filot-pozdrav
Klara @ 22:54 на Бејлис (10)јас мислам дека би требало да трае најмалку месец па и два. ова од прилика кажано. и јас прв пат сега го правам, повеќе...
keti @ 22:48 на Шишарки (10)dani jas ovaa recepta stalno ja pravam i e bez seker i mnoogu se blagi sisarkite probaj i ke vidis-pozdrav
keti @ 22:47 на Шишарки (10)tek sega gledm kolku prasina se krenalo okolu sekerot-vo ovaa recepta nema seker ne se stava zosto kako sto kazala ludo coko popsot se blagi plus ima 6 lazici med i 200gr.cokoloado i epten se повеќе...
Klara @ 22:46 на Бејлис (10)а што не би могло - емисија за земјоделците беше? хаха... лудо зш да не, само...резултатот со ракија и обоен повеќе...
Klara @ 22:44 на Бејлис (10)ивана и јас мислам така :) вискито ми има некоја пооштра нота од коњакот, општо :).... ама пак зависи и од едното и повеќе...
keti @ 22:42 на Бомбици со јаболка (4)ajde klara imam napraveno slobodno dojdete ke pieme kafence i bombici ke jademe za vas i cimet ke zemam posto jas ne go jadam-podravce
Коментари