Klara @ 07:14 на Семифредо (25)ХАХА! Ели4ка:) Сем и Фредо ;) Мене пак ми се мота преработката на оној португалецот Сечи Перо кога го читам повеќе...
Klara @ 07:10 на Извонредно меки кифли (23)Фала за советот Лилика :* прва прилика во маркет ќе видам ;) ...ехехе... ете уште една ФИНТА сум научила со ова за повеќе...
Klara @ 07:01 на Брзи ѓевречиња (12)ауууу, тешко мене :))) изгледа место да дочитам, јас во сликите подолу се имам заглавено :))) преубаво повеќе...
LiliN @ 06:43 на Пита компируша (21)Toa sto go napisav, jas navistina go mislam. Za da slikas hrana treba mnogu uslovi da se ispolnat, vreme, aparat, oko, materijal, svetlo.......Ne e sekogas lesno. Pa za ova diskutiravme i pod tvojot повеќе...
LiliN @ 06:40 на Семифредо (25)Fala Lile!
Da te prasam i ovde, go napraviv toj likerot od vino, napisav tamu pod receptot. Dali mozi sega da se pravi druga doza ili ne e vreme ?
Daniela Dzogova @ 00:43 на Пита компируша (21)Klara kako sto rekov i na LUDO nema problem a koga ednas ke se resis za tegnata pita veruvaj i ne e tolku tesko samo sepak tegnenjeto so iskustvo se steknuva a kaj mene mnogu cesto se bara zatoa i повеќе...
liljanailieva @ 00:33 на Семифредо (25)Cestitki, si se najde na svoeto mesto Semifredoto... taka si i trebase!!!
liljanailieva @ 00:12 на Извонредно меки кифли (23)Klaresta... Pankoto go ima vo mala kesica kako pecivoto sto e, toa coveceto pekarot... dava osobena mekost na testata... a jas namesto Panko... stavam po malku ocet... se postiga istiot rezultat sto повеќе...
Klara @ 23:34 на Извонредно меки кифли (23)фала ти дани :) се скапав чудење на поимот, на панга ме асоцираше хаха... си претпоставив да не е адитив, ама повеќе...
Klara @ 23:25 на Пита компируша (21)тегната пита.... мајка ми често правеше ама никогаш со компир. сепак тегнатото си има посебен вкус, а јас тапа повеќе...
Коментари