LiliN @ 06:53 на Багелс пециво (55)Cekaj, toa e na pisano zosto site vakvi peciva drugiot den ne se veke toa sto bea koga ke se ispecat..... Baska solta ke se stopi... E, ako sakas da se isti kako prviot den moras da gi poprskas so повеќе...
LiliN @ 06:37 на Паста со песто од рукола (8)Jadenjeto izgleda neodolivo!!!
Moram da prasam, deka samo od rukola pestoto, ne nagorcuva?
Ljubica, ako se zabrisa, kazi sega kako slikase :))))
diana @ 02:37 на Супер кифлици со нутела (10)ama se pulat ubavi ke treba da gi probam ..
samo edno prasvanje .. netreba da go oastaj malce da kisni ?
Klara @ 00:26 на Слатко срце со црвено вино (12)Фала Миленче. Виното во колачот не се осеќа, само во позадина дава некоја бледа нота засенета од зачините, но повеќе...
liljanailieva @ 23:44 на Пита мозаик од сув леб (5)i jas pravev slicno nesto, sekoj recept kako da ne se frli lebot oti i sramota i greota e... dobredojden e,
Klara @ 23:10 на Багелс пециво (55)i jas taka pravam so dr peciva, ama ovie se poinakvi. no kolku i da se poinakvi, ne bi trebalo da stojat taka ne pribrani :) Jule pisala vo poslednata recenica da ne se pokrivaat so krpa od ko ke se повеќе...
NevenaGj @ 23:03 на Багелс пециво (55)jas mislam vo najlon da gi soberis da ne se susat, ja taka pravam so site vidovi na leb inace kamen ke se napraet taka ako gi ostavis, neznam Jule sto sovet bi ti dala :)
Klara @ 23:00 на Јогурт кајзерици (43)Мојата рерна е од мини шпорет, и горе и долу како тостер е :))) а и степенарот ми е на ѓонија (тоа последно повеќе...
Коментари