LiliN @ 17:06 на Манастирска паштета (63)Pa mozi i da se peci, za polesno, poprskano so malku maslo.... Navistina, przeno ili potpeceno na tivko ke ima pobogata aroma. Ama na kraj da ne napravime letna madza :)))))
Jas uste utre so pecenje повеќе...
LiliN @ 17:04 на Грчки козињак (29)Za ovoj praznik navistina e neizbezen, vo bilo koja verzija... Ovoj e specificen vo aromata i teksturata, ama lesno se pravi i doma mi go sakaat.
Kef mi e sto vi se bendisa :))
LjubicaPK @ 17:02 на Манастирска паштета (63)Лили ние 2-те тегли ги јадевме скоро 10 дена.Јас за проба кажав дека правев пола доза,а ти може да си направиш 1/4 повеќе...
LjubicaPK @ 16:55 на Грчки козињак (29)Цуреки :))
Знаев дека е од тебе (или евентуално од Јуле)
Скоро за секој Велигден или Божиќ сме добивале на повеќе...
svetulka @ 16:47 на Грчки козињак (29)Одличен Лили :)
До сега не сум се нафатила да правам од проста причина што по рецептот на мајка ми тестото повеќе...
Dorothy @ 16:39 на Манастирска паштета (63)Оваа паштета мора да се направи и проба, најбрзо што може. Прекрасно и ептен по мој вкус.
TetkaBiberche @ 16:32 на Грчки козињак (29)Преубаво изгледа! А воопшто не се сомневам и во вкусот, особено колку убаво мириса. :) Туку, со едно парче јас повеќе...
LiliN @ 16:00 на Манастирска паштета (63)A jas da prasam, nastrana sto mislam deka pastetata e za petka, ovaa kolicina kolku vreme ja trosevte ? :)))) Jas bi napravila, maksimum 1/4 doza :))))
LjubicaPK @ 13:57 на Манастирска паштета (63)Добра ти е идејата,посебно ако ја оставиш во парченца недомелени.
Сега скоро на сите слични портали и фб повеќе...
sonjapoposka @ 13:40 на Манастирска паштета (63)Odlicna Ljubica ,za vikendot se isprobuva ,a mislam deka i za vizitata ke si ja napravam za MEZE, Nesto slicno citav na stranata na Preminportal.com.mk ,no tamu ima domatno pire,ova poveke mi se повеќе...
Коментари