nadicaveles @ 09:58 на Вишнови корпички (14)Еве штом си кажа, слободно препиши го чаршавчето, нема да коментирам после дека не си го составила сама :) :) :)
alexaars @ 08:55 на Слатко од рибизли (5)Ви благодарам девојки :)
Ова е од минатогодишната реколта, ама сликите се свежи ;)
LjubicaPK @ 01:12 на Домашен бурек со месо (35)Кате ептен оригинално,но јас не сум за бурек со месо,може урда,сиренце или пак со праз....Но во секој случај ова повеќе...
Ceslaroska @ 00:46 на Плетенка со виршли (15):)) Овие ние за нас си ги направивме, за своја душа, па си ги поделивме:)) а за гости ако ги правам немам повеќе...
Klara @ 00:44 на Плетенка со виршли (15)... да одам да си легнам јас. почнав салам да одлепувам :)
LjubicaPK @ 00:42 на Анзак бисквит (51)Да,вистинскиот мед кристализира,иако и некој со голема количина на додаден шеќер исто така може да повеќе...
Klara @ 00:40 на Плетенка со виршли (15)АЛЕ ќе му ја исечиш плетенката на тееенки, тенки парчиња и кога некој од гостите ќе се засили цела да ја зема повеќе...
Klara @ 00:36 на Анзак бисквит (51)Ептен! :) Тоа значи дека медот е вистински, без додатоци, барем така тврдат пчеларите. Да не беше толку темен повеќе...
Коментари