Svetlanali @ 15:30 на Јарешка плешка печена во фолија (19)Jule da ti kazam i jas sum ista krvna grupa si jadam meso ,ne mora sekoj den i ne e zdravoama koga jadam si jadam so apetit.Dodusa jagneskoto i jareskoto ne mi se mnogu po vkus ama mora i na повеќе...
Svetlanali @ 15:27 на Јарешка плешка печена во фолија (19)Liljance,kako taka da ne sakas jagnesko ili jaresko pod vrsnik so kompircinja do nego kako e krevko mesopto taka spremeno,me iznenaduva kako taka da ne sakas ,tuku samo kompirite .Da,do mene ke e повеќе...
vanja-mk @ 14:25 на Дроб сарма (49)Vo zivot ne sum go vkusila jadenjevo, a mnooogu cesto go pravam, zaradi toa sto go saka maz mi, no sega (otkako se vrativ na sebe posle pagjanjeto od smeenje zaradi ovdesnive komentari) imam molba: повеќе...
liljanailieva @ 12:46 на Линдин кратер (22)Albetina - interesen e i ako dobiete na forma po povrsinata brda i dolini - znaci uspesen kolacot, treba da e takov, a ne mazen kako kaj mene samo so nekolku puknatini, treba da e bas brda i dolini повеќе...
liljanailieva @ 12:44 на Линдин кратер (22)Interesen e kolacot - receptot e zapisan tocno kako sto treba, ako sakas avanturi... ne e problem. menuvaj kolicinata na mlekoto no ne ti garantiram kakov uspeh ke imas so nego... kako sakas-izborot повеќе...
Biljanaa @ 12:31 на Француски лебдечки остров ИЛЕ ФЛОТТАНТЕ (14)Jas pak i ne ja koristam mnogu samo ovoj desert go pravam vo nea. Probaj i pisi mi da mi kazes kako ti ispadnale =) Pozdrav!
alexaars @ 12:20 на Линдин кратер (22)Интересен колач :)
Само се прашувам како би било пудингот да се свари со повеќе млеко? Вака многу густ ми се повеќе...
Коментари