albetina @ 18:18 на Чили кон карне (15)Jas cilito go znam samo so crven grav, so obicen bel grav ne sum go spremala, ama sekako moze da probas :)). Sto se odnesuva do lutoto, nemora da mnogu luto, Onaka malku kolku za apetit :):)
svetulka @ 17:54 на Чили кон карне (15)Ех од кога се спремам да го направам рецептов ... само тоа чилито ме стопира, не сме многу по луто, а од друга повеќе...
svetulka @ 17:48 на Домашен пудинг (12)И јас вообичаено со густин го подготвувам овошјето .. покремасто ми е отколку со желатин. Инаку десертчето е повеќе...
albetina @ 16:01 на Чили кон карне (15)Fala ti Dorothy :)
Nema nisto komplicirano vo podgotovkata na cilito, a za vkusot sigurno veke znaes kakov e....naredniot den e uste povkusno i pogusto. Pri krajot na gotvenjeto moze i polovina do повеќе...
Коментари