aleksey @ 02:55 на Шашлик (14)Кога одам во Украина на лето на гости, многу често јадеме Шашлик ( така и таму го викаат) користат свинско месо повеќе...
daniela_naumov @ 23:37 на Сок од зелена пченица (19)blagodaram na site za priemot, sokcevo mi e dobro utro sekoj den, za razlika od sushenata zelena pcenica daleku e povkusno, dokolku ima nekoe prashanje tuka sum :)
liljanailieva @ 22:52 на Переци ( од Лепи Брка ) (23)aj da vidam sto toa te natera da mislis na mene.... sto i da e .. me raduva sto sum uspeala da ti se nametnam vo mislite, ne me gorea obrazite... znaci dobro nesto bilo, tnx.mem
teofanija @ 22:50 на Переци ( од Лепи Брка ) (23)И јас Љиљо правам варен ѓеврек, моиве пак многу го сакаат, ама без сода бикарбона го правам. На ваков начин повеќе...
aurora @ 22:49 на Брзи мини пирошки (19)KaterinaM и marijagane, Bи благодарам за коментарите. :)
aurora @ 22:43 на Брзи мини пирошки (19)Се извинувам, сум заборавила да напишам за јогуртот, тој се додава веднаш после брашното, односно со него се повеќе...
liljanailieva @ 22:16 на Переци ( од Лепи Брка ) (23)ako sum od pomos.. ne sum go probala ovoj recept, no pravam varen gevrek ili da recam bavarskoto pecivo... vo kaserolata stavam voda i soda, da pocne lesno da vrie i propustam od oformenoto testo, повеќе...
teofanija @ 20:57 на Переци ( од Лепи Брка ) (23)Мирјана или пак некоја членка која ја пробала оваа рецепта, ако може да ми каже дали водата треба да врие или повеќе...
Коментари