janaanja

Скопје
Сопственик на Атеље за свадби и други свечености " Fancy marriage " Покрај љубовта за декорирање и разубавување на најубавите мигови на моите клиенти имам голема желба за готвење. Како млада домаќинка и мајка на две деца "мои рецепти" ми помогна многу да научам во врска со готвењето.
Рецепти од janaanja
8
рецепти

Последни рецепти

Последни коментари