Делимано Гурмет 8 во 1 пекачУчествувајте во натпреварот! Сѐ што треба да направите е да испратите рецепт кој би можел да се подготви со Делимано Гурмет 8 во 1 Пекачот – на еден од овие 8 начини на готвење:

1. Бавно готвење
 
2. Готвење на пареа
 
3. Динстање
 
4. Печење на скара
Delimano
 
Delimano
 
Delimano
 
Delimano
5. Печење
 
6. Пржење
 
7. Пржење во масло
 
8. За фонду
Delimano
 
Delimano
 
Delimano
 
Delimano

Натпреварот трае до 30.06.2013-та, а најдобрите рецепти ќе се бираат според критериумите за специјалните натпревари на рецепти.

За да означите дека рецептот учествува во натпреварот, треба во Клучни зборови да го пишете зборот: Гурмет.

10-те најдобри рецепти ќе бидат снимени и како Видео рецепт од страна на тимот на МоиРецепти!

Главна награда - Делимано Гурмет 8 во 1 пекач

Останати Делимано награди:
1.    Стилски кујнски прибор
2.    В-сецко
3.    Електрично ѓезве
4.    Термос за алкализирање
5.    Порцелански шолји Вита
6.    Кујнски алатки Унико
7.    Бокал за филтрирање вода
8.    Послужавник
9.    Мелница за сол и бибер

Затоа, не пропуштајте го овој напревар!

Ајде во кујна! :)