Фичо ќе ни покаже колку лесно може да направиме брз и здрав десерт. Ќе ни даде различни идеи за енергетски бомбици!

Подготовка

Чекор 1: За првите бомбици сите состојки ставете ги во Нутрибулетот и блендирајте додека смесата не се изедначи. Направете мали топчиња и валкајте ги во кокос.

Чекор 2: За вторите бомбици сите состојки блендирајте го во Нутрибулетот додека смесата не се изедначи. Овие бомбици не мора да ги валкате.

Чекор 3: За третите бомбици сите состојки изблендирајте ги во Нутрибулетот додека смесата не се изедначи. Направете мали топчиња и валкајте ги во какао.

Чекор 4: Сервирајте!

СОВЕТ: Овие мерки и состојки се само предлог. Направете комбинација по ваш вкус, или од состојки кои ги имате во моментот!