Освежително сладоледно кафе ....

Подготовка
1. Еспресото го точиме во чаша по желба.
2. Ги додаваме ликерот и кондензираното млеко, промешуваме.
3. Додаваме голема топка или две сладолед.
4. Декорираме со шлаг или слатка павлака и рендано чоколадо.

Уживаме !