Подготовка:

1. Се убаво се меша, да се соедини и се пржат во загреана, длабока мрснотија. 
2. Се вадат на кујнска хартија, за да се впие вишокот на мрснотија.

На здравје.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани