Крем-
1. Се матат јајцата со шеќерот на пареа. Се додава чоколадото за готвење кое претходно е стопено и оладено.Се додава омекнатиот маргарин и сето ова се миксира.
2. Се редат во четвртаста силиконска тава тортините и врз него се истура кремот. Се остава да се стврдне.
3. Се мати шлаг кремот со млекот и се декорира. Наздравје!!!