Брзи, лесни, вкусни бомбици.

Се’ се меша и се обликоваат бомбици.
Нека отстојат во затворена кутија во фрижидер најмалку 2 часа, за да се спојат вкусовите и послужете.
Толку....

На здравје!

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани