Подготовка:

1. Се сечкаат бананите и се замрзнуваат.

2. Така замрзнати се ставаат во блендерот, се додава мед и се блендираат. Толку. Вкусно и брзо.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани