Од белвиците ми остана икра. Решив да направам вкусни залачиња со крекерите Армониа.
1. Се мијат икрите и се посолуваат. Се валкаат во јајце и во брашно измешано со трошки од крекери. Се пржат на тивко и се сервираат со крекери, икра, крекрер и одозгора по желба маслинки, лимон....