1. Маргаринот се бие со шеќерот. Се додаваат узото, маслото, оревите и брашното.
2.  Се меси сето заедно.
3.  Се прави кора и се вадат со форми.
4. Се печат  на 150 степени.
5. Откако ќе се испечат се брбелаат во шеќер во прав

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани