Еве и мој предлог за вкусна паштета од туна.

Сите состоји се ставаат во блендер и се блендираат неколку минути.
Имате вкусен појадок, вечера или додаток за во тестенини само за неколку минути.

Зачините може да ги комбинирате во зависност од вкусот.
Ние оваа паштета ја јадевме со пченкарен леб и вистина беше пре вкусна.
На здравје!