Како почнавме скоро секој ден го користат децата Нутрибулетот дома за правење секакви пијалоци .
1.Се зема 1 банана, замрзнато овошје и јогурт.

2. Се блендира и готово. Од ова излегува две чаши.

Брзо, вкусно и здраво. На здравје!!!

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани