Пудингот сварете го со млекото според упатството на кесичката.
Во долниот дел на чашата ставете бисквити, врз нив јагоди, кајсии, цреши и ставете го пудингот.
После пак редете овошје и пудинг.
Овошјето може да биде по желба.
Украсете со бисквити.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани