Прво се мати белката, се додаваат шеќерот, кремот, лешник, чоколадо и бисквитите.
Со рака убаво се изработува се формираат бомбици, се валкаат во трошки, растопено чоколадо, се украсуваат со лешник и се редат во хартиени корпи.

Многу едноставни, а вкусни колачи

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани