Еден предлог за оние кои имаат висок холестерол како и за оние кои не сакаат да појадуваат и џвакаат.

Наведените состојки се основата. Соодносот спрема густината можи да варира по желба на конзументот. Едноставно измешајте ги заедно во шолјата.

По желба, можи и да го збогатите со разно овошје и некој органски засладувач. Но, и вака како што е, е многу вкусно и држи ситост дури 5-6 часа.

Вкусот е и желба и навика, а здравјето е избор и среќа.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани