Се прави прво глазурата.
Се премачкува силиконскиот калап и се замрзнува.
Се полни со смесата и озгора пак се прелива со глазура.
Толку!
Кратко и јасно нели?

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани