Превкусни...
Оревите ги мелеме, во нив ги додаваме путерот од кикирики и медот. Мешаме до соединување и потоа формираме бомбици.
Забелешка
Оревите ги мелев ама оставив и парчиња ситно сечкани низ оревите. Кикирики путер и мед ставив полни лажици. Медот ми е кристализиран, за да нема недоразбирање.