Едноставен а вкусен коктел.
Прво во чашата се ставаат коцките мраз, па врз нив се налеваат кампарито, вермутот и киселата вода.
Се ставаат лимонот и портокалот.

Фотографиите во овој рецепт се авторски фотографии.

Лиценца: Сите права се задржани