milica @ 17:17 на Слаткарски фил (3)Iva na tivko se ostava da zovrie.Jas na 6 go zovrivam mlekoto i namaluvam na 2 dodeka go dodavam mlekoto vo gustata smesa.Koga ke go stavis filot na ringla mesas i toj zgusnuva.Obavezno so mesanje повеќе...
majastoevska @ 16:54 на Слаткарски фил (3)mmm...super ti e kremot Milica!!Moze da posluzi i za filuvanje torti i za polnenje saum rolni....odlicno!!!:))))
majastoevska @ 16:03 на Пита со јаболка и слатко од смокви (2)Prekrasno Ljubinka!!!Mnogu mi se dopadja!!! I taka imam slatko od smokvi pa eve kako ke go iskoristam....odlicna ti e kombinacijata....pozdrav :)))
majastoevska @ 15:58 на Домашни Баварски переци (12)Lile ha ha ha ha .....taka ke da e do vremeto i karakterot e :)))))))
elicka probaj gi stvarno se dobri i brzo se pravat....fala ti mnogu i pozdrav do tebe :)))))
iva @ 15:41 на Слаткарски фил (3)na kolku treba da vrie filot,a dali nema da se zalepi ako ne se mewa tie 2 minuti wto treba da vrie.
LUDO @ 15:23 на Бухтле (1)леле што ми направи....ми должиш вага која покажува 10 кг помалку :) :) :) :)
LUDO @ 15:23 на Ореовка (4)хм...тетка ми поинаку го направи ова. прво ме тераше да собирам малечки оревчиња колку нокте од прилика, па ги повеќе...
LUDO @ 15:21 на Торта без име (3)без име....сирота. општеството ѝ пресудило :) :) :) :)
Коментари