Daniela Dzogova @ 22:03 на Ореовка (4)јас редовно го правам овој ликер само 40 оревчиња на 1л ракија лута околу 50 степени,40 дена на сонце а потоа се повеќе...
Klara @ 19:13 на Брзи амер крофнички (2):))))))))))))))))))))))))))))
лудоооооо сленг наслов е ова, за брзината на времетраењето доста му е и толку . ќе дојди повеќе...
lili @ 18:33 на Ореовка (4)кикикики.......не се препорачува во пластично шише , а за на сонце не мора , јас не го ставам на сонце...поззз
lili @ 18:30 на Растурена сарма (2)of izgleda go imam zaboraveno orizot...ete otidov vo izmeni dopolnav , vidi...ti blagodaram na zabeleskata , nemase da ja zaprimetam....pozz
pale @ 18:03 на Растурена сарма (2)samo meso i zelka bez oriz li se pravi :)
milica @ 17:20 на Торта без име (3)pa bez ime e posto jas sama si ja smisliv,t,e ja kombinirav so slatkarskiot fil (samo za tortava ne dodadov zolcki ama super izleze i bez niv) i pandispanot e nekoja moja kombinacija.I ne mi повеќе...
milica @ 17:17 на Слаткарски фил (3)Iva na tivko se ostava da zovrie.Jas na 6 go zovrivam mlekoto i namaluvam na 2 dodeka go dodavam mlekoto vo gustata smesa.Koga ke go stavis filot na ringla mesas i toj zgusnuva.Obavezno so mesanje повеќе...
majastoevska @ 16:54 на Слаткарски фил (3)mmm...super ti e kremot Milica!!Moze da posluzi i za filuvanje torti i za polnenje saum rolni....odlicno!!!:))))
majastoevska @ 16:03 на Пита со јаболка и слатко од смокви (2)Prekrasno Ljubinka!!!Mnogu mi se dopadja!!! I taka imam slatko od smokvi pa eve kako ke go iskoristam....odlicna ti e kombinacijata....pozdrav :)))
majastoevska @ 15:58 на Домашни Баварски переци (12)Lile ha ha ha ha .....taka ke da e do vremeto i karakterot e :)))))))
elicka probaj gi stvarno se dobri i brzo se pravat....fala ti mnogu i pozdrav do tebe :)))))
Коментари