NevenaGj @ 15:36 на Алва со бело брашно (посно) (6)da Dani,ova e alvata za koja zboruvav so secer, voda i brasno(ima brasno sigurno ne si zabelezala) bese zapisana vo tetratkata od majkami pred 25god. i e praviv za Bogorodicnite posti,no retko ja повеќе...
МоиРецепти @ 15:23 на Пита од свежи смокви (26)Овој рецепт е Рецепт на денот за 30.08.2012 и учествува во изборот за Рецепт на месецот Август. Честитки!
Klara @ 14:21 на Фондан со мед и желатин (20)Фала Дани <3 Твоите совети супер ми дојдоја, ми треба да си организирам логика, па ако мислам дека ќе можам повеќе...
Daniela Dzogova @ 14:10 на Фондан со мед и желатин (20)Klara se suka prvo pogolema kora za da moze da se prekrie cela torta i poleka se vlece nadole za da nema falti ili da se duplira.Znaci odkako ke ja naneses cela kora so sukaloto poleka od stranite повеќе...
Daniela Dzogova @ 14:05 на Мешан мармалад (11)ke bide sigurno poveke pati sum pravela na toj nacin i prednosta e sto taa edna minuta dozvoluva vkusot i bojata na ovosjeto da se zadrzi inaku so poveke przenje ili varenje se gubi i bojata a i повеќе...
tanja981 @ 13:27 на Мешан мармалад (11)da vidov i jas na upatstvoto ama sepak se mislev dali ke bide i go ostaviv malku poveke
Klara @ 13:24 на Фондан со мед и желатин (20)Гледаш? А јас мислев дека се измазнува со сукало (тешко мене) ... Затоа и ме бунеше тоа тврдоста, па да поседи во повеќе...
Daniela Dzogova @ 13:22 на Мешан мармалад (11)tanje dzem fixot e dovolno edna minuta,jas go stavam na kraj i samo edna minutka pa go sobiram marmaladot-taka pisuva na upatstvoto.Dali nema problem okolu vkusot ako se vari podolgo vreme zosto toa повеќе...
Klara @ 13:16 на Потпечени кори со сирење (13)Слаџе се сеќавам на твојот коментар и на тоа што одговорив... се изненадив оти ми го нема одговорот... повеќе...
LiliN @ 13:15 на Видео рецепт: Цела печена риба со азиски вкусови (4)Ne luti kako luto piperce, ni odblisku... Ova sto e napisano vo receptot, edno stapce, obicno se stava 2 - 2,5 cm svez i se renda mnogu sitno, a ti ako kupi suv melen, pola lazicka ili uste pomalku e повеќе...
Коментари