LiliN @ 20:59 на Мали пити (14)I vistina!! Ispecis kulturno 5 - 6 parcina, a drugite si go cekaat redot.... Koga - togas :))))
Biljanaa @ 20:53 на Бубрези во кари сос (2)I jas ne mozev da gi jadam, me izlazaa i gi probav, ne znaev sto e =)
A karito e so zacinite i si stavas po vkus, jas stavam sekogas poveke oti jas obozavam koga e mnogu zacineto, ajde da kazeme повеќе...
liljanailieva @ 20:53 на Мали пити (14)да ...токму така, идентично исто ги правам, но ставам повеке кори и скратам постапката од стално протгегање на повеќе...
liljanailieva @ 19:32 на Либум - Жртвен леб (50)LiliN i jas neznam dali moze od semka... sakav da probam, no i toa mi propadna.... sega Vanja ke ne snabduva...
LiliN @ 18:17 на Прокељ на скара (21)Na suvo, posle 3 minuti se kako malku podobareni, sredinata e uste cvrsta. Koga ke se ispecat na skara, ispagaat "al dente". Jas i onaka, kako i brokulata i karfiolot ne gi sakam ako se повеќе...
vanja-mk @ 18:10 на Прокељ на скара (21)Лили, јас малку не разбрав овде. Кога треба да се подготват во микро печката, дали се ставаат на чинија на суво повеќе...
vanja-mk @ 17:58 на Либум - Жртвен леб (50)Bez gajle, vrska nemam koga treba da ima semki, a i me fakja strav da ne treba da cekame da nikne kaj pravnucite :D pa zatoa ke pobaram grancinja i jas ke gledam da gi zafatam.A vie dvete, imate повеќе...
LiliN @ 17:39 на Либум - Жртвен леб (50)E od semki ne znaev deka mozi, toa ke donesev... Oti grancina i lisja, lani od Brioni zedov, ama se isusija po samo 4 dena, grancinata ne izrtija.... A godinava, bese mnogu vreme, kako ke gi setav vo повеќе...
liljanailieva @ 17:32 на Либум - Жртвен леб (50)i koga se nizat smokvi za susenje potrebno e lovor... predpostavuvav kakov vkusen kolac ke spremis... leleee, ubavina, ubavina....
Коментари