LjubicaPK @ 18:20 на Шпикован црн дроб (25)И јас најчесто го правам така,па редно беше нешто да направам и за промена
LjubicaPK @ 18:19 на Шпикован црн дроб (25)Велиш интересно е кај мене,а?Тогаш бујрум,па заедно да се радуваме:)
Што се однесува до сечењето и полнењето повеќе...
LjubicaPK @ 18:17 на Шпикован црн дроб (25)Фала ви на сите,ми недостигавте и еве вака мило ми е што пак се собираме на зборното место и со нови сили е повеќе...
LjubicaPK @ 18:15 на Лицитарско срце (33)Честитки Лилјана уште еднаш,навистина без разлика дали е јубилеен рецепт или не,ние секогаш сме почастени со повеќе...
Nedeljka @ 18:03 на Лицитарско срце (33)Eve i od mene Lilke mnogu cestititki za 200 - tiot recept, ama sto e toa za tebe ke gi ima i mnogu poveke, ke ne raduvas so niv i ke uzivame gledajki gi, a moze nesto ke probame i da napravime. Ti повеќе...
LiliN @ 14:01 на Шпикован црн дроб (25)I mene mnogu mi se bendisa.... I po sostojki i po toa kako izgleda !!
Daniela Dzogova @ 13:42 на Шпикован црн дроб (25)Super recept Ljubica i jas go spremam so praz ama na parcinja a vaka mnogu ubavo izgleda.Ke probam naredniot pat na ovoj nacin po tvojov recept:)
ilinkagjeroska @ 12:40 на Мини сарајлии (20)jas duri sega vidov ti blagodaram sto go isproba receptot golem pozz i do tebe:)
Daniela Dzogova @ 12:13 на Лицитарско срце (33)Cestitki Lile za 200 recept koj ni go spodeli na najubav mozen nacin i tajmingot ti e odlicen.Prekrasno,prekrasno i prekrasno:)
Sanja Arsovska @ 12:12 на Лицитарско срце (33)Честитки Лиле за 200-те рецепти, имај многу успеси и понатаму, уште многу објавени рецепти .... поздрав и секое повеќе...
Коментари